- Спеції & Насіння
Часник озимий посадковий Любаша фракція 5+ (крупна фракція) української селекції славиться високою поживністю, чудовими смаковими якостями, стійким ароматом, високою врожайністю і відмінною якістю, завдяки чому він активно завойовує визнання споживачів. За олійних і змістом специфічних ефірів йому немає рівних
Крім того цей часник дуже добре зберігається
- Середньостиглий озимий сорт
- Морозостійкий з хорошим імунітетом
- Невибагливий у вирощуванні і догляді
- Гостра, ароматна м'якоть
- Тривалі терміни зберігання
- Посадка і догляд за часником
Любаша садять тільки якісні і добірні головки і зубчики часнику. Загнили, зів'ялі і сухі екземпляри попередньо відсівають. Дотримуйтеся однакового розміру при посадці - великий часник висаджуйте поруч з великим, а дрібний - з дрібним. При поділі головки на зубчики залишайте лушпиння, так Ви забезпечите врожаю довге лежання. Перед посадкою слід внести в землю органічні речовини.
Найкращим часом для висаджування вважається осінь - середина-кінець жовтня, приблизно за три тижні до заморозків. Зберігання часнику В кінці липня-початку серпня, настає час збирання врожаю. Часник рекомендується викопувати вилами, щоб не пошкодити лушпиння і зубчики. Якщо Ви хочете забезпечити довге лежання часнику, слід попередньо підсушити його на грядках відразу після викопування протягом 5-7 днів.
Потім, переберіть його і залиште тільки здорові і неушкоджені головки на зберігання. Озимий часник найкраще зберігається при теплій температурі + 18-20°С, в коморі, лоджії або на балконі.
Опис сорту часнику "Любаша"
- Висота рослини зі стрілкою досягає 1.5м
- Кількість зубків 4-7шт
- Середня вага зубки 20-30г
- Середня маса цибулини від 50 до 70г
- Форма цибулини округло-плоска
- Гострота середня Опис сорту часнику "Любаша"
- Висота рослини зі стрілкою досягає 1.5м
- Кількість зубків 4-7шт
- Середня вага зубки 15-20г
- Середня маса цибулини від 30 до 40г
- Форма цибулини округло-плоска
- Гострота середня